Gravy Tune večeras na Brod Teatru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2016, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gravy Tune" večeras na Brod Teatru

Na Brod Teatru Studentskog kulturnog centra Novi Sad večeras u 21 čas biće održan koncert novosadskog sastava "Gravy Tune".

Bend "Gravy Tune" u julu ove godine objavio je album prvenac ''Onaj koji veruje''. Na albumu je 6 pesama koje potpisuju osnivači benda, gitarista Zoltan Lošonc (muzika i aranžman) i pevačica Marija Bajić Maša (tekstovi), a žanrovski su veoma raznolike pa koketiraju sa brojnim stilovima u okviru rok muzike, od fanka do džeza, kaže se u najavi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Sastav postoji od 2013. godine i dobro je primljen na novosadskoj i vojvođanskoj klubskoj sceni, a nastupali su i na festivalima gde su uglavnom predstavljali autorski rad. Između ostalog učestvovali su na Festivalu uličnih svirača u Novom Sadu 2013. i 2015. godine, kao i na mini festivalu Nove snage rokenrola u novosadskom klubu Quarter u decembru 2015.

Neobična boja glasa i žestoka energija ženskog vokala kao i izvanredna gitarska svirka je ono što izdvaja "Gravy Tune". Ostatak sastava čine Božidar Nikolić - bas i Branko Janković - bubnjevi.

Brod Teatar nalazi se na Beogradskom keju, pored mosta Duga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.