Građani sprečili ograđivanje jezera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2014, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani sprečili ograđivanje jezera

Vlasnik splava Nikola Novaković pokušao je noćas da ogradi deo obale jezera u centru Zrenjanina i u tome su ga sprečili građani i nadležne institucije, rekla je za RTV predstavnica građana zrenjaninskog naselja Mala Amerika Milana Vukov.

Prema njenim rečima, događaj se desio oko tri sata noćas, kada je ugostitelj sa privatnim obezbeđenjem pokušao da postavi stubiće i žicu između njih.

"S obzirom na to da građani dežuraju već 22. noć, tako su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i noćas odmah primetili šta se dešava i alarmirali tužiteljku, koja je na lice mesta poslala policiju i nadležne gradske službe. Situacija je bila vrlo neprijatna, jer Novaković nema pravosnažno rešenje Odeljenja za urbanizam", rekla je Vukov.

Ona je dodala i da je građevinska inspektorka sačinila zapisnik i zabranila bilo kakve radnje na tom delu obale jezera.

Kako je rekla, komunalnoj policiji je naloženo da ukloni ono što je postavljeno.

Načelnik zrenjaninske Komunalne inspekcije potvrdio je za RTV da je vlasniku splava zabranjeno da bilo šta preduzima do okončanja drugostepenog postupka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.