Google Ad Grants program

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2014, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google Ad Grants program

Google Ad Grants, kao neprofitna verzija AdWords-a, Google-ovog servisa za onlajn oglašavanje, dostupan je i u Srbiji. Putem ovog programa nevladine organizacije imaju na raspolaganju 10.000 USD na mesečnom nivou za AdWords oglašavanje i promociju svojih misija i inicijativa na Google-ovim stranicama za rezultate pretrage.

Da bi ispunjavale uslove za program Google Ad Grants, organizacije moraju da imaju trenutni i važeći status dobrotvorne organizacije u skladu sa odredbama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u zemlji, da prihvate obavezne potvrde u vezi sa nediskriminacijom i prijemom i korišćenjem donacije i slože se sa njima, te da imaju funkcionalan sajt sa konkretnim sadržajem.

Više informacija na sajtu http://www.google.com/intl/sr/grants/index.html

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.