Humanitarni turnir za desetočlanu porodicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2017, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni turnir za desetočlanu porodicu

Udruženje građana Miloš Obilić iz Morovića već treću godinu za redom organizuje turnir u malom fudbalu humanitarnog karaktera. Sav prihod sa ovogodišnjeg turnira biće namenjen Jovanki Marković majci devetoro dece, čiji je suprug preminuo proletos.

Porodična sreća Jovanke Marković iz Laćarka, poljuljana je proletos iznenadnom smrću njenog supruga. Trideset trogodišnja Jovanka se sa devetoro dece našla na životnoj prekretnici. Sada kao samohrana majka, sa skromnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << platom, vodi brigu o deci uzrasta od 5,5 do 16 godina. Trudi se da o teškim trenucima ne razmišlja, jer joj treba snaga, vedrina I hrabrost da zbog svoje dece nastavi život i njima obezbedi srećno odrastanje.

Jovanka je rodom iz Morovića, sela u kojem Uduženje građana Miloš Obilić već treću godinu za redom organizuje humanitarne turnire u malom fudbalu.

U želji da pomognu svojoj nekadašnjoj meštanki i njenoj deci, ove godine će sav prihod sa turnira koji se priprema biti namenjen njima.

Pored kotizacije za učešće na turniru naplaćvaće se i ulaz na utakmice koje će igrati na školskom igralištu .

I dok traju pripreme za turnir, koji bi trebalo da počne oko 10.jula, Jovanka u Laćarku brine o devetoro dece radeći vredno i trudeći se da im obezbedi sve što je potrebno za život.

Svaka pomoć porodice, prijatelja i ljudi dobrog srca je je dobrodošla.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.