Fudbaler Proletera preminuo od povrede na terenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2016, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler Proletera preminuo od povrede na terenu

Mladi fudbaler "Proletera" iz Banatskog Kralovca Stevan Ilić (26), preminuo je u noći između petka u subote od posledica povreda koje je zadobio u sudaru sa saigračem na meču odigranom prošlog vikenda u Pančevu.

Stevan Ilić preminuo je, kako je navedeno na likalnom vršačkom portalu "Moj kraj", u noći između petka i subote nakon nedelju dana borbe lekara u beogradskom Urgentnom centru za njegov žživot.

On je dožživeo povredu na utakmici Vojvođanske lige >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Istok u subotu 24. septembra u Pančevu nakon jednog naizgled bezazlenog sudara sa svojim golmanom.

Ilić je odmah prevezen u beogradski Urgennti centar, gde su se lekari borili za njegov život dok je bio u komi.

Stevica, kako su ga od milošte zvali, fudbalsku karijeru je počeo u svom "Proleteru" u Banatskom Karlovcu.

Kao omladinac je nastupao za "Budućnost" iz Alibunara, kada su ostvarili plasman i igrali u Omladinskoj ligi Vojvodine.

Osim "Proletera" i "Budućnosti", kratko vreme je igrao i za "Homoljac" iz Žagubice. Osnovnu školu je završio u Banatskom Karlovcu, a srednju PTT školu u Beogradu. Nedavno se zaposlio kao radnik "Pošte Srbije".

Sahrana će se obaviti na mesnom groblju u Banatskom Karlovcu sutra u 14 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Preminuo mladi fudbaler Stevan Ilić

Izvor: B92, 01.Okt.2016

Mladi fudbaler Proletera iz Banatskog Kralovca Stevan Ilić (26) preminuo je u noći između petka u subote...On je preminuo od posledica povreda koje je zadobio u sudaru sa saigračem na meču odigranom prošlog vikenda u Pančevu...Stevan Ilić preminuo je, kako je navedeno na likalnom vršačkom portalu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.