Francuski privrednici obilaze Prokop

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2015, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuski privrednici obilaze Prokop

Delegacija sedam najvećih francuskih kompanija iz železničkog sektora danas će posetiti železničku stanicu Beograd centar u Prokopu i upoznati se sa aktivnostima srpskih železnica na modernizaciji beogradskog železničkog čvora.

Francusko-srpska privredna komora ( CCIFS) i državna francuska agencija za promociju izvoza Business France, u saradnji sa Železnicama Srbije, organizovale su dolazak delegacije francuskih preduzeća u Beograd.

Francusku delegaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << čini sedam međunarodno poznatih kompanija, među kojima su Francuske železnice ( SNCF ), predstavnici Tales grupe ( Thales group ), Alstom transporta, Šnajder Elektrika ( Schneider Electric) , grupe Ežis ( Egis ), kao i francuskih preduzeća koja se bave proizvodnjom kolosečne opreme ALR ( Acieries et laminoires des Rives ) i Meselek ( Mecelec).

Programom je predviđeno da se u periodu od 8.30 do 09.15 sati najpre u prostorijama Beogradskog čvora u železničkoj stanici Beograd centar u Prokopu francuski privrednici upoznaju sa beogradskim železničkim čvorom i aktivnostima na njegovoj modernizaciji.

Predviđen je obilazak železničke stanice Beograd centar u Prokopu, a gosti iz Francuske će zatim Plavim vozom iz Prokopa krenuti do glavne železničke stanice Beograd.

Nakon toga, biće organizovan veći broj individualnih sastanaka predstavnika različitih delatnosti Železnica Srbije sa svakim od ovih francuskih preduzeća, sa ciljem eventualne saradnje na najavljenim projektima modernizacije srpskih železnica, saopštile su Železnice Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Francuski privrednici danas na Prokopu

Izvor: Capital.ba, 02.Apr.2015

BEOGRAD, Delegacija sedam najvećih francuskih kompanija iz željezničkog sektora danas će obići željezičku stanicu Beograd centar u Prokopu i upoznati se sa aktivnostima srpskih željeznica na modernizaciji beogradskog željezničkog čvora. Francusko-srpska privredna komora (ČIFS) i državna...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.