Festival evropskog filma Istok-Zapad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2015, 03:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival evropskog filma Istok-Zapad

Četvrti Festival evropskog filma Istok-Zapad biće održan od danas do 11. jula u Kulturnom centru Novog Sada, a prethodno je ova manifestacija priređena u Beogradu i Nišu.

Na programu je 12 filmova u tri tematska ciklusa: Leteći cirkus Evrope (evropski dečiji i porodični film), Raskršća (filmovi sa temom u fokusu, a to je ovoga puta Drugi svetski rat - različiti pogledi posle 70 godina) i Tranzicije (evropski žanrovski i autorski film).

Damas se prikazuju grčko-srpska >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koprodukcija "Mesto zvano dom" u režiji Marije Duze, drama u kojoj igra i naša Mirjana Karanović, kao i austrijska crna komedija "Kafka, vutra i manijak".

Organizatori su Kulturni centar Novog Sada, Tangram, Beograd - Centar za multimedijalnu umetnost i komunikaciju, Alpe Adria Culture Network, uz podršku Grada Novog Sada, Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije i drugih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.