Famus u Sivcu 30. put

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2014, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Famus u Sivcu 30. put

Sedamnaest kompozicija autora iz Srbije i Crne Gore biće izvedeno na jubilarnom 30. festivalu akustičarske muzike u Sivcu, popularnom FAMUS-u 29. novembra, 2014.

Naime, 10. novembra završen je konkurs za učešće izvođača i grupa na ovom festivalu i prema rečima idejnog tvorca FAMUS-a Maksima Mudrinića nakon preslušavanja prispelih radova odabrano je sedamnaest kompozicija koje će imati prilike da čuje sivačka publika.

Među njima su i dve kompozicije autora >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz naše opštine: "Hevi vok" iz Kule će izvesti kompoziciju "Pipl", dok će "Pomoćni točkovi" iz Sivca izvesti kompoziciju "Teški snovi".

Jubilarni, 30. FAMUS će u Sivcu biti održan 29. novembra, a ono što još treba reći je i to da će toga dana biti promovisana knjiga poznatog engleskog biografa Hantera Dejvisa o Bitlsima, koju je na naš jezik preveo Dejan Cukić, koji će je i promovisati u Sivcu i koji će ujedno i otvoriti jubilarni festival.

Promocija knjige o Bitlsima će biti održana u sivačkoj biblioteci, počeće u 17 časova, dok će koncertno veče FAMUS-a biti održano u sali sivačkog Doma kulture, a počeće u 20 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.