Dodeljene Oktobarske nagrade i Novembarske povelje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2016, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljene Oktobarske nagrade i Novembarske povelje

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uručio je danas, povodom Dana oslobođenja grada, Oktobarske nagrade Muzičkoj omladini Novog Sada i Udruženju penzionera, dok je novinar Tanjuga Nenad Ćaćić dobio je visoko gradsko priznanje za objektivno i profesionalno izveštavanje.

Novembarska povelja pripala je direktoru Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" dr Radivoju P. Stojkoviću i majstoru Lajošu Lukačiju za volonterski rad na održavanju sata na Petrovaradinskoj tvrđavi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Priznanje počasnom građaninu Novog Sada dodeljeno je direktoru onkološke bolnice Tenon u Parizu, internisti onkologu profesoru Žan-Pjeru Locu.

"Danas pričamo o posebnim ljudima, o onima čiji životi su pre 72 godine uzidani u nove temelje našeg grada i koji danas čine da naš grad bude izuzetan. Danas slavimo slobodu, sećajući se onih koji su za nju dali svoje živote", rekao je Vučević a navodi se u saopštenju.

Oktobarske nagrade i Novembarske povelje sa gradonačelnikom Novog Sada uručio je i predsednik Skupštine grada Zdravko Jelušić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.