Dječaci i E-Play 27. februara u Mikseru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2015, 04:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dječaci i E-Play 27. februara u Mikseru

Splitski reperi "Dječaci", koji su oduševili publiku na prošlogodišnjem nastupu u okviru festivala "Splitski đir u Savamali" ponovo će domaću publiku obradovati svirkom 27. februara u Mikser Hausu u Beogradu.

Domaću podršku pružiće beogradski sastav E-Play, koji će sutradan, 28. februara nastupiti u najvećem gradu Dalmacije, Splitu.

Dječaci su rep grupa iz Splita, osnovana 2005. godine, regionalno poznata po hitovima "Dalmacija", "Lovrinac" i "Narodna". >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

"Dječaka" je trojica, Vojko Vrućina, Ivo Sivo i Zondo, a poznati su po pesmama u kojima sa šarmantnom lakoćom i originalnom prirodnošću, vrlo jasno i otvoreno, povremeno duhovito, progovaraju o stvarnosti, a pri tome ne gube urođenu pozitivnu notu.

Njihov drugi album "Istina" iz 2011. godine raprodat je za dva dana, dok su za debitantski album "Drama" dobili "Zlatnu kuglu" za album godine.

E-Play je alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum i bas ritmovi i atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

E-play trenutno svira u postavi Maja Cvetković, Danilo Nikodinovski i Goran Ljuboja Trut.

Karte za koncert dostupne su na svim prodajnim mestima Gigs Tixa, a specijalna promo cena od 400 dinara važi do 2. februara. Cena ulaznice će od 2. februara biti 600, a na dan koncerta 800 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.