Dino park donirao školu Milan Petrović

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2016, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dino park donirao školu "Milan Petrović"

Dino tim je posetio decu u ŠOSO "Milan Petrović" kako bi svoje sadržaje ponudio onima koji nisu u mogućnosti da dožive Dino park na matičnoj adresi. Predstavnici "Fondacije Dino park Deci na dar" tom prilikom su uručili donaciju od 100 hiljada dinara za potrebe škole.

"Naša škola ima mnogo korisnika, pa ovakve donacije zaista mnogo znače. One nam omogućavaju da kontinuirano unapređujemo kvalitet nastave, okruženja i kvalitet života naše dece. Pored novčanih sredstava, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << posebna važnost je druženje poput današnjeg. Svaka poseta školi "Milan Petrović" rađa nova prijateljstva, jača inkluziju i zajednički život u Novom Sadu", izjavila je Slavica Marković, direktorka ŠOSO "Milan Petrović".

Ova je prva u nizu humanitarnih akcija koju će organizovati "Fondacija Dino park Deci na dar".

"Naša fondacija je i osnovana sa ciljem da podigne svest u društvu o potrebama dece, a naročito dece sa smetnjama u razvoju. Škola "Milan Petrović" je vodeća ustanova u pružanju pomoći takvoj deci i zaista nam je zadovoljstvo da delom i mi budemo u toj priči. Aktivnosti Fondacije će i dalje biti usmerene na pružanje pomoći najmlađima", izjavila je Dunja Brajković , predstavnica "Fondacije Dino park Deci na dar".

U okviru današnjeg programa Dino teatar se na kratko preselio u školu "Milan Petrović" pa je Željko Veseljko izveo predstavu za decu "Čorbica bal", a zatim je nastupio Branimir Rosić i njegov interaktivni koncert "Leteće gitare".

U poseti ŠOSO "Milan Petrović" bili su i Dino vodiči koji su prisutnoj deci odgovorili na sva pitanja u vezi sa dinosaurusima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.