Deca iz Bora u Minhenu na bezbednom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jul.2016, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca iz Bora u Minhenu na bezbednom

Predsednica udruženja "Vajfert" Jasmin Huber izjavila je danas da su deca iz Bora koja su posredstvom tog udruženja i Bavarskog crvenog krsta nedavno otputovala na dvonedeljni besplatan odmor u dečije odmaralište u Puplingu kod Minhena, dobro i na sigurnom.

Ona je agenciji Beta rekla da se u toku dana čula telefonom sa decom i njihovim roditeljima i da je potvrđeno da su deca na sigurnom, kao i da će ostati u odmaralištu.

"Deca su u petak posetila Minhen, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je njihova destinacija srećom bila na drugoj strani grada od mesta gde se dogodio teroristički napad. Raspoložni su i veseli, i do njih nije ni došla informacija šta se sinoć dogodilo u Minhenu", rekla je Huber.

U tržnom centru u Minhenu 18-godišnji Nemac iranskog porekla ubio je u petak uveče devet, a ranio 16 osoba.

Udruženje "Vajfert" u saradnji sa Bavarskim Crvenim krstom iz Minhena već 10 godina, organizuje besplatno dvodnevno letovanje za 20 dece iz Bora, ali i istočne Srbije, čiji su roditelji slabijeg imovnog stanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

OTPUTOVALI NA ODMOR: Mališani iz Bora u Minhenu na bezbednom

Izvor: Kurir, 23.Jul.2016

...Ona je rekla da se u toku dana čula telefonom sa decom i njihovim roditeljima i da je potvrdjeno da su deca na sigurnom, kao i da će ostati u odmaralištu.."Deca su u petak posetila Minhen, ali je njihova destinacija srećom bila na drugoj strani grada od mesta gde se dogodio teroristički napad...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.