Četvrta prolećna Cvetna pijaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2016, 06:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrta prolećna "Cvetna pijaca"

Nakon prazničnog vikenda i malog predaha nastavlja se prolećni ciklus Cvetnih pijaca. Za sve posetioce pripremljena je novu Cvetna pijaca, 6. i 7.maja na platou ispred SPC „Vojvodina".

I ovog puta, Cvetne pijace će imati dve izložbene celine – izložbu cveća, sadnica i opreme za hortikulturu i izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane.

Na četvrtoj ovogodišnjoj „Cvetnoj pijaci" svoje proizvode će građanima i posetiocima Novog Sada predstaviti oko 70 proizvođača >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << cveća i sadnica i 14 proizvođača meda i zdravstveno-bezbedne hrane iz organske poljoprivrede.

Građani i građanke će na jednom mestu po povoljnim cenama moći da nađu veliki izbor cveća, sadnica i opreme za hortukulturu, kao i zdrave hrane, meda i poneki ukras koji će krasiti domove posetilaca cvetnih pijaca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovog vikenda poslednja „Cvetna pijaca“

Izvor: Luftika.rs, 04.Maj.2016

Šesta prolećna „Cvetna pijaca“ održava se u petak i subotu, 20. i 21. maja na platou ispred SPENS-a. Ovo je poslednja prodajna izložba cveća, sadnica i zdravstveno-bezbedne hrane u ovom prolećnom ciklusu.. I ovog puta, Cvetna pijaca će imati dve izložbene celine – izložbu cveća, sadnica...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.