Bioskop Domu u Veterniku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2014, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bioskop Domu u Veterniku

Korisnici doma „Veternik“ za decu ometenu u razvoju od sada će moći, u okviru centra u kom borave, da gledaju filmove, crtaće i razne druge emisije, jer je dom danas dobio „mini bioskop“.

U pitanju je donacija Naftne industrije Srbije u vrednosti od 300 hiljada dinara.

Na veliko oduševljenje korisnika Doma u Veterniku, veliko platno stiglo je i u njihov centar. Na premijernoj projekciji prikazan je film o Domu, koji postoji i uspešno radi od 1971. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a na narednim projekcijama korisnici će gledati filmove, crtaće i emisije, čiji će sadržaj birati stručni tim.

Pored toga, novoopremljena sala za projekcije biće korišćena i za vežbanje, održavanje stručnih predavanja i radionice.

Inače, Dom u Veterniku trenutno ima 550 štićenika, a zaposleni se trude da njihove svakodnevne aktivnosti obogate tkačkim, pletačkim, plesnim, psihološkim i brojnim drugim radionicama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.