Batrovci: Kamioni čekaju više od 10 sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2014, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batrovci: Kamioni čekaju više od 10 sati

Obustava saobraćaja zbog radova na graničnom prelazu Batrovci je okončana, ali su kolone u trakama za teretni saobraćaj i dalje duge više kilometara, a kamioni sada čekaju više od 10 sati, saopštila je danas Uprava carina.

"Prema informacijama koje sa terena pristižu u Upravu carina, saznajemo da je obustava saobraćaja zbog radova na graničnom prelazu Batrovci okončana, ali da su kolone u trakama za teretni saobraćaj i dalje duge više kilometara", navedeno je u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
U toku današnjeg dana saobraćaj neće biti obustavljan, niti će vozila biti preusmeravana na druge prelaze.

Na tom graničnom prelazu kamioni sada čekaju više od 10 sati usled zadržavanja koje je nastalo kao posledica pojačane kontrole teretnog saobraćaja koju sprovodi carinska administracija Hrvatske.

"Napominjemo da carinska služba Srbije ne može da utiče na brzinu protoka teretnih vozila, jer je međuzona puna i izlaz je zbog toga otežan", navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na graničnom prijelazu između Srbije i Hrvatske čeka se 10 sati

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Okt.2014

Obustava saobraćaja zbog radova na graničnom prijelazu Batrovci između Srbije i Hrvatske je okončana, ali su kolone teretnih vozila i dalje duge više kilometara, saopšteno je iz Uprave carina Srbije...Na ovom graničnom prijelazu kamioni sada čekaju više od 10 sati usljed zadržavanja koje je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.