Arhivatori igrali u Okružnom zatvoru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2015, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arhivatori igrali u Okružnom zatvoru

Svoje dogodovštine sa malih ekrana najpopularniji arhivatori davno su preselili i na pozorišne daske. Predstava Državnog posla odigrana je mnogo puta u gotovo svim gradovima, a danas i u Okružnom zatvoru u Novom Sadu.

Nije prvi put da se neka predstava igra u ovom zatvoru, kaže upravnik Zoran Jovanović. Kulturni sadržaji doduše nisu praksa, ali nije isključeno da neće postati.

Upravnik Okružnog zatvora Zoran Jovanović zahvalio se ekipi "Državnog posla" i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pozvao druge da im se pridruže u ostvarivanju ideje za održavanje predstava širom Srbije.

Ekipi Državnog posla ovo nije pravi boravak u Okružnom zatvoru na Klisi. Ali ne pod prisilom, nego isključivo svojom voljom.

"Bili su ljubazni pa su nam ustupili za celu jednu epizodu i ulaz i izlaz iz zatvora, tako da smo se tada dogovorili da ćemo igrati. Nije to cela predstava, to su dva skeča, dvadesetak minuta... Mislim da se to baš nešto i ne radi, tako da nam je to bilo zanimljivo", izjavio je Nikola Škorić, popularni Torbica.

0387 dime

A Dimitreije Banjac (Čvarkov) objašnjava da je to njihov način da se "izvade za neke stvari iz prošlosti".

Nije prva ali mini predstava Državnog posla svakako je, bar prema komentarima osuđenika, najzanimljiivja kojoj su do sada ovde prisustvovali.

Dogodovštine najpopularnijih arhivatora danas je pratilo oko 200 osuđenika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.