Anita Balaž je dobro posle operacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2014, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anita Balaž je dobro posle operacije

Trinaestogodišnja Anita Balaž iz Erdevika, kojoj je u utorak presađeno srce u Austriji, veoma je dobro, rekao je pedijatar-kardiolog Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta "Dr Vukan Čupić", Vladislav Vukomanović.

"Ona je sada veoma dobro, juče je počela sama da sedi, hrani se, zainteresovana je, vraća se normalnom životu", rekao je Vukomanović, koji je Anitin lekar u Srbiji.

Vukomanović je, gostujući u Dnevniku RTS, naglasio da je neophodno formiranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << fonda za lečenje u inostranstvu.

"Humanitarni potencijal naših ljudi je veliki, ali to sve treba urediti", rekao je Vukomanović.

Anita je dete iz Srbije koje je na tu intervenciju otišlo o trošku države.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.