Akcija Pešačimo u prirodi - od Petrovaradina do Bukovca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2016, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija "Pešačimo u prirodi" - od Petrovaradina do Bukovca

Planinarsko smučarsko društvo "Železničar" iz Novog Sada u nedelju 7. februara organizuje redovnu akciju "Pešačimo u prirodi". Planirana staza je: Petrovaradin - Vezirac - Stražilovo - Bukovac.

Polazak je zakazan za 9 časova, na autobuskoj okretnici u Petrovaradinu.

Staza je dugačka oko 14 kilometara, sa blagim usponima, navodi se u pozivu.

Vodič će biti Ivičić Željko, od koga se mogu dobiti detaljnije informacije o akciji putem telefona 062 524 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 941.

Pešačke ture, zavisno od vremenskih uslova, prilagođavaju se kako po dužini tako i sa odmorima. Učesnicima se preporučuje da se obuku slojevito i da u rancu uvek imaju rezervnu presvlaku i zaštitu od padavina.

Novi učesnici na startu treba da se prijave vodiču radi dobijanja potrebnih uputstava, kako bi se staza lako savladala i dan proveden u prirodi ostao u lepom sećanju, navode organiizatori.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.