Akademac: Tri, četiri... sad!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2016, 06:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akademac: "Tri, četiri... sad!"

Na prvom programu Radio-televizije Vojvodine u subotu 1. oktobra počinje nova, peta sezona studentskog serijala "Akademac". Tema prve emisije biće brucoši i studentski život.

Kako i priliči, na početku akademske godine emisija se obraća brucošima - dotičući istovremeno i one iskonske, životne postulate koji daju okvir životu jednog studenta.

Sa studentima i studentkinjama razgovarao je profesor Fakulteta dramskih umetnosti, glumac Dragan Petrović-Pele i podelio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << brige oko novog životnog razdoblja kao i dragocene savete.

Svi koji imaju dilemu gde da se smeste u univerzitetskim gradovima, u stanu ili domu, u novom "Akademcu" moći će da pogledaju prilog i o ovoj temi.

Emisija je na programu u 12.10 časova, a moći će da se pogleda i na odloženo na sajtu Radio-televizije Vojvodine.

Urednica i scenaristkinja - Tamara Burević, reditelj - Manuel Srbin, voditeljka - Ana Bojović.

"Akademac" je emisija Rubrike za decu i mlade RTV-a. Namenjena je prevashodno studentskoj populaciji kao i osobama kojim je stalo do ličnog razvoja. U ovoj emisiji se čuje glas mladih ljudi, njihova razmišljanja, kritički stavovi i planovi. Pitani su ali mogu i oni da pitaju. I to: rektora, dekane, ministre, privrednike, psihologe, lekare, profesore...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.