Vojska Srbije: Vazduhoplovci na niškom nebu 17. septembra

Izvor: NiskeVesti.rs, 30.Avg.2016, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojska Srbije: Vazduhoplovci na niškom nebu 17. septembra

U Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije potvrđeno je da će se na niškom aerdromu 17. septembra organizovati Otvoreni dan 98. vazduhoplovne brigade VS. Ovi zborovi vazduhoplovaca sa letačkim programom, uvek izazovu veliko interesovanje Nišlija.

Ove godine Ministrastvo odbrane i Vojska Srbije organizovaće dva Otvorena dana. Prvi će biti u Batajnici, 10. septembra sa 204. vazduhoplovnom brigadom, a drugi u Nišu, sa 98. vazduhoplovnom brigadom nedelju dana kasnije.
RV >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << I PVO je svakako jedan od najatraktivnijih rodova Vojske Srbije, pa ovi skupovi okupe mnogobrojne poštovaoce ratne avijacije i veštih i hrabrih srpskih pilota.
Tačno vreme održavanja Otvorenog dana biće naknadno objavljeno.

Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.