VOJNIK MANIJAK: Vodnik VS jurio devojčice i pokazivao im polni organ

Izvor: Kurir, 01.Sep.2015, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOJNIK MANIJAK: Vodnik VS jurio devojčice i pokazivao im polni organ

Dragovan Beloica (44), vodnik Vojske Srbije i otac troje dece, uhapšen je u Novom Pazaru jer je maltretorao dve maloletnice, skidao se pred njima i pokazivao im polni organ, preneli su mediji

On se tereti za nedozvoljene polne radnje, za šta je zapre}ena kazna zatvora u trajanju do tri godine.

- Osumjničeni je u blizini Kineskog tržnog centra zapazio dve devojčice, uzrasta od 16 godina. Jedna od >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << njih inače pohađa gimnaziju, a druga srednju medicinsku školu. Krenuo je za njima i počeo da im dobacuje, i to najpogrdnije reči. Devojčice su se uplašile, ubrzale korak, ali je on nastavio da juri za njima. Srednjoškolke su počele da plaču i nastavile da trče, dok je Beloica išao za njima. Potom su počele da dozivaju pomoć, a osumnjičeni je zastao, skinuo pantalone i pokazao im polni organ. Posle toga je pobegao automobilom, a pošto je sve to video jedan policajac, policija ga je zaustavila kod "Prima petrola" na putu ka Raškoj. On je tada uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati - rekao je izvor za medije.

Kako je preneto, osumnjičeni vodnik je oženjen, a rodom je iz okoline Rožaja u Crnoj Gori. Prema istom izvoru, protiv njega je 2006. podneta krivična prijava jer se skidao pred maloletnicma u Kraljevu, a sličnu stvar uradio je i 2008. kada je ispred jedne zgrade u Novom Pazaru skinuo pantalone pred devojčicom.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MANIJAK IZ VOJSKE Vojnik se skinuo go i jurio dve devojke

Izvor: Blic, 02.Sep.2015, 07:17

Dragovan Beloica (44), vodnik Vojske Srbije i otac troje dece, uhapšen je prekjuče u Novom Pazaru jer je uhodio dve devojčice, skidao pantalone i pokazivao im polni organ!..Osumnjičeni se tereti za nedozvoljene polne radnje, za šta je predviđena kazna do tri godine zatvora...- Osumnjičeni je u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.