Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Jul.2016, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri osobe osumnjičene za krijumčarenje ljudi

U Srbiji su od uvođenja zajedničkih patrola timova vojske i policije Srbije na granici Srbije sa Makedonijom i Bugarskom, registrovane tri osobe osumnjičene za krijumčarenje ljudi, izjavio je danas portparol Ministarstva odbrane Jovan Krivokapić.

Krivokapić je rekao da su od te tri osobe, dve maloletne zbog čega su puštene uz krivičnu prijavu za ilegalan prelazak granice, dok je trećoj određen pritvor od 30 dana.

On je naveo da su vojno-policijski zajednički >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << timovi do sada registrovali 131 nelegalan ulazak u zemlju i da su te osobe sprovedene u prihvatni centar Preševo.

"Od 22. jula do danas, više od 706 osoba je odustalo od pokušaja, a zabeležen je 81 pokušaj ulaska na teritoriju Srbije", rekao je Krivokapić za Radio-televiziju Srbije (RTS).

Prema njegovim rečima najveći pritisak ilegalnih imigranata je iz Makedonije, dok je iz Bugarske nešto manji broj pokušaja ulaska u zemlju.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri osobe osumnjičene za krijumčarenje ljudi

Izvor: Blic, 31.Jul.2016

U Srbiji su od uvođenja zajedničkih patrola timova vojske i policije Srbije na granici Srbije sa Makedonijom i Bugarskom, registrovane tri osobe osumnjičene za krijumčarenje ljudi, izjavio je danas portparol Ministarstva odbrane Jovan Krivokapić...Krivokapić je rekao da su od te tri osobe, dve...

Nastavak na Blic...

Ministarstvo odbrane: Tri osobe osumnjičene za krijumčarenje ljudi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Jul.2016

Tri osobe osumnjičene su u Srbiji za krijumčarenje ljudi od kada su uvedene zajedničke patrole vojske i policije Srbije na granici Srbije sa Makedonijom i Bugarskom, izjavio je portparol Ministarstva odbrane Jovan Krivokapić. On je za RTS rekao da su od te tri osobe, dve maloletne zbog čega su...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.