Prijateljski meč Vojske Srbije i Kfora u petak

Izvor: Radio 021, 29.Jul.2014, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijateljski meč Vojske Srbije i Kfora u petak

Predstavnici Vojske Srbije i Kfora odigraće u petak na Kosovu fudbalsku utakmicu, rekao je portparol Ministarstva odbrane i Vojske Srbije Jovan Krivokapić.

Predstavnici Vojske Srbije i Kfora će pre toga održati zvanični sastanak na visokom nivou - Zajedničke komisije za sprovođenje Vojnotehničkog sporazuma.

"Ti sastanci se održavaju redovno od 1999. godine, a utakmica je samo potvrda odlične >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << saradnje Vojske Srbije i Kfora", kazao je major Krivokapić i podsetio da je "Kfor je garant mira i stabilnosti naših građana na Kosovu i Metohiji".

Ekipe Vojske Srbije i Kfora igrale su do sada utakmice dva puta, i oba puta pobedio je tim Vojske Srbije, na domaćem terenu.

Utakmica u petak bi trebalo da se održi u bazi Bondstil kod Uroševca.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.