Premijer: Cilj da VS ima 1.500 specijalaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jul.2016, 05:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer: Cilj da VS ima 1.500 specijalaca

Predsednik vlade Srbije u tehničkom mandatu Aleksandar Vučić izjavio je danas da je cilj da u Vojsci Srbije ima 1.500 specijalaca dobro obučenih i opremljenih najsavremenijim naoružanjem, koji će biti spremni da odgovore na sve terorističke izazove.

Vučić je u kasarni "Rastko Nemanjić" u Pančevu rekao da je već dao nalog za prijem 200 novih pripadnika Specijalne brigade i za nabavku najmodernijeg naoružanja i opreme.

On je dodao da se nakon nabavke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ruskih helikoptera očekuje kupovina novih borbenih helikoptera nemačko-francuske proizvodnje.

"Svet se kreće u čudnom pravcu, bolje da ne komentarišemo šta se dešava, ali je na nama da učinimo sve kako bismo se zaštitili od terorističkih pretnji", rekao je Vučić.

Vučić je danas u kasarni "Rastko Nemanjić" u Pančevu prisustvovao pokaznim antiterorističkim vežbama pripadnika Specijalne brigade Vojske Srbije.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić danas u poseti specijalnoj brigradi Vojske Srbije

Izvor: Blic, 23.Jul.2016

Premijer Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas specijalnu brigadu Vojske Srbije u kasarni "€žRastko Nemanjić"€œ u Pančevu...Poseta počinje u 10 sati, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.