Postoji koordinisana kampanja na Vojsku Srbije

Izvor: Press, 30.Jan.2015, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postoji koordinisana kampanja na Vojsku Srbije

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je večeras da postoji koordinisana kampanja na vojsku i da je o tome govorio i predsednik Srbije Tomislav Nikolić.
Vučić je tako odgovorio na pitanje da li je čudno što se pred 9. februar, kada se nastavljaju pregovori u Briselu, otvara pitanje načelnika Generaštaba >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića i Kosova.

Premijer je rekao i da na temu Parade ponosa i uzimanja snimaka VBA neće pričati.

"Nacelnika Generalštaba nismo mi postavili, niti smo ga smenili. Ne znam kako neko pomisli da će od skandala koji sami prave da uruše državu", naveo je Vučić.

On je dodao da su centri moći koji neće jaku Srbiju poznati i da im se već obraćao imenom i prezimenom.

"Govorili su da nameštamo tendere, iako je Svetska banka rekla da je sve čisto... Predavanja nam drže svaki dan, oni izađu u skupštinu i kažu stoko, đubre, ološu... Jel to novodemokratska retorika", upitao je Vučić.

Na pitanje da li ima utisak da se opozicija ujedinila u odbrani Zaštitnika građana Saše Jankovića, Vučić je rekao da neće govoriti o njemu jer je u temama koje je pokretao govorio i o njegovom bratu.

"Ali srećan sam kad se oko te teme ujedine Dveri i Demokratska stranka", istakao je premijer.

On je istakao da veruje institucijama sistema i da čeka šta će reći pravosudni organi.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.