OVA SLIKA SRPSKE VOJSKE ZAPALILA JE INTERNET Srbi marsiraju Crvenim trgom dok PUTINOVI SPECIJALCI spavaju

Izvor: medio.rs, 05.Maj.2015, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVA SLIKA SRPSKE VOJSKE ZAPALILA JE INTERNET Srbi marsiraju Crvenim trgom dok PUTINOVI SPECIJALCI spavaju

Srpski vojnici koji će marširati Crvenim trgom svoj nastup uvežbavaju i tokom noći, a fotografija vežbe gardista postala je hit na društvenim mrežama

Pripadnici Vojske Srbije koji će učestvovati na vojnoj paradi u Moskvi doputovali su u Rusiju i već su krenuli da uvežbavaju marš po Crvenom trgu, a odmah su pažnju svih prisutnih, a fotografija njihovog strojevog koraka zapalila je internet!
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << />
Na zvaničnoj Fejsbuk stranici Ruske Federacije postavljena je fotografija srpskih gardista koji svoj nastup na vojnoj paradi u Moskvi uvežbavaju čak i po mrklom mraku, a ova slika postala je pravi hit na internetu i društvenim mrežema.

SRPSKI VOJNICI SA TRI PRSTA ZAPALILI INTERNET: Evo kako će MARŠIRATI Crvenim trgom i šta su poručili PUTINU! (FOTO)

Čim su se srpski vojnici pojavili na Crvenom trgu odmah su privukli pažnju svih prisutnih, a skoro svi ruski vojnici poželeli su da se slikaju sa dve gardistkinje Vojske Srbije!

Foto: Fejsbuk / Росси́я – Российская Федерация – Russia

OVA SRPSKA GARDISTKINJA ZALUDELA JE PUTINA: Evo kako je pripadnica Vojske Srbije OČARALA RUSE! (FOTO)

Predsednik Rusije Vladimir Vladimirovič Putin platiće sve troškove Vojske Srbije prilikom dolaska njenog ešalona u Moskvu na paradu povodom 70 godina od od pobede sovjetskog naroda u Velikom otadžbinskom ratu od 1941. do 1945. godine, saznaje Telegraf.rs, a na Crvenom trgu videće ešalon garde kojeg će činiti 73 mladića i dve devojke!

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Srbi marširaju Crvenim trgom (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 05.Maj.2015

Pripadnici Vojske Srbije koji će učestvovati na vojnoj paradi u Moskvi doputovali su u Rusiju i već su krenuli da uvežbavaju marš po Crvenom trgu, a odmah su pažnju svih prisutnih, a fotografija njihovog strojevog koraka zapalila je internet! Na zvaničnoj Fejsbuk stranici Ruske Federacije postavljena...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.