Među novim podoficirima i petnaest dama

Izvor: Pančevac-online.com, 24.Okt.2016, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Među novim podoficirima i petnaest dama

Među 154 polaznika podoficirskog kursa koji su prošle nedelje unapređeni u vodnike na svečanosti u kasarni „Stevica Jovanović” bilo je i 15 dama.

One su zajedno sa svojim kolegama uspešno završile nimalo jednostavnu šestomesečnu obuku i liderski kurs, tokom kojih je od njih zahtevano da budu vođe i strogi i zahtevni instruktori vojnicima. Predavači na kursu od njih su tražili i da budu primer svojom požrtvovanošću, disciplinom, ličnim integritetom i odanošću >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Vojsci Srbije.

Inače, podoficiri naše vojske obučavaju se u kasarni „Stevica Jovanović” od 2010. godine. Polaznici kursa biraju se od najboljih vojnika u jedinicama, a kada završe obuku, svečano se unapređuju u čin vodnika.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.