Đorđević: Vojska i policija odlično obezbeđuju granicu

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jul.2016, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Vojska i policija odlično obezbeđuju granicu

Ministar odbrane Zoran Đorđević obišao je timove vojske i policije koji obezbeđuju granicu Srbije sa Bugarskom i ocenio da odlično obezbeđuju granicu od ilegalnih ulazaka u zemlju, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

"Broj ljudi koji je ovde je dovoljan i mi ćemo u narednom periodu u zavisnosti od potrebe da povećavamo ili smanjujemo taj broj. Ubeđen sam da će svakoga dana ovo izgledati bolje i funkcionalnije", rekao je Đorđević.

On je sinoć obišao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << timove vojske i policije u rejonu Zaječara i Negotina, a prethodno se sastao sa predstavnicima vojske i policije u kasarni "Nikola Pašić" u Zaječaru.

Biro za koordinaciju službi bezbednosti doneo je 16. juna odluke da se formiraju timovi vojske i policije kako bi bolje obezbeđivali granice Srbije od ilegalnih ulazaka u zemlju.

Te mere donete su zbog izbegličke krize i dolaska većeg broja migranata koje EU ne prima, jer dolaze iz zemalja u kojima nema ratnih sukoba.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević obišao timove vojske i policije koji obezbeđuju granicu Srbije i Bugarske

Izvor: Beta Video, 24.Jul.2016

ZAJEČAR, NEGOTIN - Ministar odbrane Srbije Zoran Đorđević obišao je timove vojske i policije koji obezbeđuju granicu Srbije sa Bugarskom i ocenio da odlično obezbeđuju granicu od ilegalnih ulazaka u zemlju. (pokrivalica)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.