Diković obišao pripadnike vojske u Obrenovcu

Izvor: Akter, 27.Avg.2014, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diković obišao pripadnike vojske u Obrenovcu

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković obišao je danas u Obrenovcu pripadnike Vojske Srbije koji su angažovani na rušenju u polavama uništenih objekata

Diković je izrazio zadovljstvo anagažovanjem pripadnika Vojske Srbije koji rade na rušenju objekata za koje ne postoje mogućnosti sanacije i adaptacije.

Sa jučerašnjim danom uspeli smo da raščistimo 76 objekata, a za >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << danas je planirano da bude raščišćeno još osam objekata, što je izuzetan tempo, rekao je on, saopšteno je iz Vojske Srbije.

On je ocenio da je saradnja sa predstavnicima lokalne samouprave na visokom nivou, navela je Vojska Srbije na svom sajtu.

Na raščišćavanju su angažovani pripadnici Vojske Srbije iz svih sastava Kopnene vojske, kao i 35 raznih mašina.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Diković sa pripadnicima Vojske u Obrenovcu

Izvor: RTS, 27.Avg.2014

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković obiššao je u Obrenovcu pripadnike Vojske Srbije koji su angažovani na rušenju u poplavama uništenih objekata...Ljubiša Diković je izrazio zadovoljstvo anagažovanjem pripadnika Vojske Srbije koji rade na rušenju objekata za koje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.