Izvor: OkRadio.rs, 31.Jul.2014, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajaga u petak u Pirotu

Kao deo “Pirotskog leta” u petak, 1. avgusta, od 21 sat na Omladinskom stadionu biće održan koncert grupe “Bajaga i instruktori”. To je jedna od najuspešnijih i najuticajnijih pop-rok grupa na muzičkoj sceni bivše Jugoslavije i Srbije. Ove godine obeležavaju 40 godina postojanja. Ulaznice, po ceni od 400 dinara, u prodaji su na blagajni Doma kulture Pirot i pirotskog Doma vojske. Podsetimo, “Pirotsko leto” traje do kraja avgusta, a neki od programa ove manifestacije biće i “Osveženje fest”, sajam knjiga, Festival stripa i koncert grupe “Legende”.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajaga i ‘’Instruktori’’ u Pirotu

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Jul.2014

U okviru manifestacije „Pirotsko kulturno-sportsko leto u petak, 1. avgusta sa početkom od 21 sat na Omladinskom stadionu održaće se koncert grupe „BAJAGA I INSTRUKTORI“...Karte za koncert koji organizuje Dom kulture po ceni od 400 dinara mogu da se kupe na blagajni Doma kulture i Doma vojske...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.