Izvor: Vesti-online.com, 25.Jun.2017, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Tenk vežbao za paradu pa udario u banderu

Beloruski tenk T-72 se tokom probe vojne parade povodom Dana nezavisnosti, koji se u toj zemlji slavi 3. jula, zakucao u stub na jednoj od centralnih ulica Minska.

Naime, tenk se kretao glavnom ulicom u koloni druge vojne tehnike, međutim odjednom je izleteo iz nje, popeo se na trotoar i udario u stub i obližnje drvo.

Iako je na trotoarima bilo ljudi, tom prilikom niko nije povređen. Incident se dogodio na ulici Prospekt Nezavisnosti, preko puta filmskog studija "Belorusfilm".

Proba vojne parade održana je sinoć, a ukupno je učestvovalo 220 jedinica vojne tehnike.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"ZVER" RUŠI SVE PRED SOBOM Beloruski tenk izleteo sa puta i razneo centar Minska (VIDEO)

Izvor: Blic, 25.Jun.2017

Beloruski tenk T-72 se tokom probe vojne parade povodom Dana nezavisnosti, zakucao u stub na jednoj od centralnih ulica Minska...Jun24 #Minsk, #Belarus: A tank heading to a parade rehearsal crashed into a lamp post pic.twitter.com/ino2oI4rot..Incident se dogodio na ulici Prospekt Nezavisnosti u centru...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.