Svi srpski zvaničnici dobili zapaljenje pluća

Izvor: Njuz.net, 17.Okt.2014, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi srpski zvaničnici dobili zapaljenje pluća

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeKiša je uspela da pokvasi i pokvari ono najbolje što imamo u zemlji / FOTO: Tanjug

BEOGRAD,17. oktobar 2014, (Njuz) – Sednice Vlade Srbije, zasedanja Skupštine, rad svih ministarstava i dalje funkcionisanje države biće odloženi do daljnjeg jer su svi članovi vlade, mnogi poslanici i ostali državni zvaničnici dobili upalu pluća nakon jučerašnjeg pljuska na vojnoj paradi, saznaje Njuz.
Država >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << će nastaviti sa normalnim radom čim ozdrave, što se očekuje već za desetak dana do nekoliko nedelja.
Stručnjaci se slažu da je trebalo više investirati u opremu za razbijanje oblaka.
- Kiša je uspela da pokvasi i pokvari ono najbolje što imamo u zemlji, počevši od premijera Vučića pa sve do Palme. Umesto da se razmišljalo unapred i da se izgradila nadstrešnica, sada moramo da plaćamo troškove njihovog lečenja, a privremenu obustavu rada zemlje da ne pominjem – izjavila je za Njuz Nada Macura, naš najistaknutiji ekspert za slojevitu zaštitu od vremenskih uslova – Videla sam da je i gospodin Putin pokisao, međutim svi znamo da njega malo kiše ne može da obori u bolničku postelju jer nije tako metiljav kao naši političari, dodaje ona.
Kako se nezvanično saznaje, neki od ministara koji su pretrpeli najveću štetu od pljuska su Ivan Tasovac, koji možda više nikada neće uspeti da namesti svoju frizuru, Ivica Dačić kojem je bilo zabranjeno da uzme kabanicu „jer mu smešno stoji“ kao i Rasim Ljajić kojem je mast za kosu upropastila odelo.
Njuzu je iz Vojske Srbije rečeno da kiša nije napravila veću štetu na vozilima i vojnicima, sem što je „generalu Dikoviću spala jedna epoleta pa ako ju je neko našao molimo da je vrati“.
Viktor Marković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.