Korak pobednika uspešno izveden

Izvor: RTS, 23.Okt.2014, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Korak pobednika" uspešno izveden

Vojna parada "Korak pobednika" uspešno je izvedena, ocenjeno je u Domu Garde na Topčideru, na analizi tog događaja organizovanog povodom Dana oslobođenja Beograda.

Analizi su prisustvovali ministar odbrane Bratislav Gašić i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Ljubiša Diković kao i komandanti ešelona i podešelona koji su bili uključeni u organizaciju te svečanosti, prenosi Tanjug >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << .

Gašić se zahvalio svima koji su napornim radom i zalaganjem doprineli da parada "Korak pobednika" bude uspešno izvedena, "što istovremeno svedoči i o velikoj ljubavi prema Srbiji i Vojsci Srbije".

Priliku koja nam se pružila posle 29 godina iskoristili smo jer smo bili tim, jer svi pođednako volimo našu Vojsku i svi smo želeli da pokažemo sebe u najboljem svetlu, poručio je Gašić.

Gašić je dodao da u prilog tome "idu i pozitivni utisci gostiju, posetilaca i gledalačke publike širom naše zemlje", prenelo je ministarstvo odbrane na svom sajtu.

U ime komande parade, zamenik komandanta general-major Vojin Č. Jondić ocenio je da je zadatak organizacije parade izvršen uspešno.

Napomenuo je da su tokom parade "bezbednosni rizici bili svedeni na minimum, da nije bilo vanrednih događaja niti događaja koji narušavaju život i zdravlje ljudi, kao ni optećenja vojnih i civilnih sredstava".

Na skupu su analizirani iskustva, problemi i načini njihovog rešavanja u pripremi i izvođenju parade "Korak pobednika", a čuli su se i predlozi koji bi unapredili organizaciju ovakvih ili sličnih svečanosti u budućnosti.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Promovisani novi podoficiri

Izvor: Pančevac-online.com, 24.Okt.2014, 14:15

Vojna svečanost povodom promocije nove generacije podoficira školovanih u Centru za obuku i usavršavanje podoficira priređena je danas u kasarni „Stevica Jovanović”. Tom događaju su, pored brojnih zvanica, prisustvovali i Ljubiša Diković, načelnik Generalštaba Vojske Srbije, a ispred Ministarstva...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.