Vučić: Koriste Šešelja da bi nas kaznili

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2015, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Koriste Šešelja da bi nas kaznili

Premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da je negde, neko pogrešno izračunao da je lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj faktor koji može da uzdrma njega i Vladu Srbije, pa je počeo da ga koristi kao strašilo iz kutije.

"Nema tu ni prava ni pravde, a nema, nažalost ni Vojislava Šeselja.

Ima samo pogrešnih pokušaja da se kazni Vlada Srbije, i njena politika", ocenio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Vučić u autorskom tekstu za Politiku od utorka povodom odluke Tribunala da se Šešelj vrati u Hag.

Prema oceni Vučića, celom Balkanu, posle svega što je doživeo, potrebna je politika otvorenih karata, jasna i nedvosmislena.

Premijer je dodao da on i Vlada Srbije uravo takvu nedvosmislenu politiku imaju nameru i da sprovode.

"Ona (otvorena, jasna, nedvosmislena politika) je naša legitimacija i mogu svakome, u svakom trenutku da je pokažem bez ikakvog straha.

Nemam nameru da je krijem, .... pošto sam dobio na izborima. Zato danas, mogu mirno da poručim i drugima da prestanu da se kriju iza kutija i u kutijama, već da izađu pred građane Srbije i kažu šta hoće od njih", rekao je Vučić.

Premijer je naveo da Srbija ima samo jednu važnu i veliku obavezu a to je da očuva stabilnost, obezbedi nastavak ekonomskih reformi i poštovanje političkih sloboda.

"Svaka odluka koju budemo donosili, a neće biti nemoralna kao sve političke odluke Haškog tribunala, imaće za cilj samo jedno, očuvanje stabilnosti u našoj Srbiji i ništa više", kazao je Vučić u tekstu pod naslovom "Koriste Šešelja da bi nas kaznili".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Koriste Šešelja da bi nas kaznili

Izvor: Blic, 31.Mar.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da je negde, neko pogrešno izračunao da je lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj faktor koji može da uzdrma njega i Vladu Srbije, pa je počeo da ga koristi kao strašilo iz kutije..."Nema tu ni prava ni pravde, a nema, nažalost ni Vojislava...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.