Šešelj se opet sprda sa Hrvatima: Stižem za 10 dana! (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 24.Avg.2016, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj se opet sprda sa Hrvatima: Stižem za 10 dana! (VIDEO)

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj dao je izjavu za hrvatsku RTL i najavio dolazak u Zagreb za 10 dana. Nakon što je Šešelj objavio sliku diplomatskog pasoša i nameru da ide u Hrvatsku, u ovoj zemlji je nastupila histerija.

- Jedva čekam da dođem u centar Zagreba, da sednem malo u gradsku kafanu, da obiđem one knjižare koje još postoje u najužem centru - rekao je Šešelj. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Dok pojedini ljudi iz vlasti prete da će Šešelj biti uhapšen, neki tvrde da njemu neće biti dozvoljen ulazak u zemlju zbog izrečene zabrane. Šešelj kaže da ako Hrvatska ne ispoštuje njegov diplomatski pasoš, Srbija mora kao protiv meru da protera hrvatskog ambasadora u Beogradu.

Šešelj je rekao da će zvanično zatražiti sustet sa predsednikom Hrvatske Kolindom Grabar KitarPročitajte još:

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) ZBOG SESELJA MASOVNA HISTERIJA U HRVATSKOJ Javio se u dnevnik hrvatske TV i potvrdio dolazak u Zagreb

Izvor: medio.rs, 24.Avg.2016

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj dao je izjavu za hrvatsku RTL i najavio dolazak u Zagreb za 10 dana. Nakon što je Šešelj objavio sliku diplomatskog pasoša i nameru da ide u Hrvatsku, u ovoj zemlji je nastupila histerija

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.