Šešelj pozdravio Vučićevu posetu Moskvi

Izvor: N1 televizija, 27.Maj.2016, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj pozdravio Vučićevu posetu Moskvi

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je da nema informacije o tome šta je bio razlog posete premijera Srbije Aleksandra Vučića Moskvi, ali da radikali podržavaju svaki oblik saradnje sa Rusijom.

"Mi srpski radikali podržavamo svaki oblik saradnje aktuelnog režima u Srbiji sa Rusijom", rekao je Šešelj na konferenciji za novinare.

On je dodao da nema preciznih >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << informacija šta je bio razlog jučerašnje posete Vučića Moskvi, dodavši da je moguće da je poseta bila "iz diplomatsko-medicinskih razloga".

"Nemamo ništa protiv te posete. Podržavamo sve oblike saradnje sa Rusijom a naš glavni cilj je da Srbija odustane od integracija sa Evropskom unijom i da se okrene integracijama sa Rusijom", rekao je Šešelj.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Šešelj: Beograd podržava Đukanovića koji progoni Srbe i sprema se otme crkve SPC

Izvor: Vostok.rs, 27.Maj.2016

Na današnjoj konferenciji za novinare, održanoj u sedištu Srpske radikalne stranke, prof. dr Vojislav Šešelj istakao je da režim Mila Đukanovića u Crnoj Gori sve više, sve intenzivnije i sve beskrupuloznije progoni srpski narod.. . Glavni pravac progona je progon Srpske pravoslavne crkve.. . Šešelj...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.