Šešelj ne odustaje od svojih SULUDIH IDEJA

Izvor: Blic, 18.Maj.2017, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj ne odustaje od svojih SULUDIH IDEJA

Šef poslaničke grupe SRS Vojislav Šešelj ponovo je danas pozvao predsednika Tomislava Nikolića da pomiluje Zvezdana Jovanovića, navodeći da će "to biti dobro delo po kome će ga Srbija pamtiti".

- “Pozvao sam ga da odmah pomiluje Zvezdana Jovanovića koji je osuđen (za ubistvo Zorana Đinđića), a da mu nikakava krivica nije dokazana, nijednog relevatnog dokaza nema na kome se može bazirati osudjujuća presuda” - rekao je Šešelj novinarima u skupštini.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
On je takođe pozvao Nikolića da donese odluku o pomilovanju svih Srba koji su osuđeni pred Specijalnim sudom za ratne zločine i upućeni na izdržavanje kazne, odnosno da donese ukaz o aboliciji svih Srba koji su optuzeni pred specijalnim sudom, kojima se sudi, čekaju suđenje ili drugostepeni postupak.

Šešelj to traži jer je taj sud, kako kaže, bio pod apsolutnom kontrolom Amerikanaca i zapadnih sila i tamo se, dodaje, uglavnom nije sudilo po zakonu nego se sudilo na osnovu lažnih svedočenja, tajnih svedoka i na osnovu lažnih dokaza koje je uglavnom servirao Haški tribunal.

Kaže da Nikolić može biti ponosan kad napusti predsedničku funkciju ukoliko učini, a ako propusti šansu onda treba, dodaje, treba da razmišlja u kakvom će ga svetlu istorija zapamtiti.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj,   Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.