Šešelj: Šarović nije otišao na grob zbog kiše i policije

Izvor: Press, 12.Mar.2015, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Šarović nije otišao na grob zbog kiše i policije

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj rekao je danas da njegov zamenik Nemanja Šarović zbog kiše i, kako kaže, velikog prisustva policije, nije otišao na grob ubijenog premijera Zorana Ðinđića u Aleji velikana na Novom groblju.
"Šarović je hteo da ide na groblje, ali nije poneo kišobran. A i čuo je da ima mnogo policije, pa će možda otići drugi put", rekao je Šešelj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << koji je juče najavio da će poslati Šarovića u Aleju velikana Novog groblja u Beogradu "sa glogovim kocem u rukama".

"Setio sam se i da je na grobu teška mermerna ploča, pa glogov kolac ne bi bio dovoljan, vec bi bila potrebna i ozbiljna mehanizacija", rekao je lider Šešelj.  On je, takođe, izneo niz uvreda na račun ubijenog premijera, navodeći da je "sramota da se i dalje slavi izdajnik i kriminalac kao što je Zoran Ðinđić" i da Srbija sebi dozvoljava da aktuelni režim posle 12 godina slavi uspomenu na njega. 
Zorana Mihajlović, SNS
OČEKIVANO

Nisam iznenađena ovakvom retorikom lidera radikala. Šta se drugo i moglo očekivati od Šešelja. Nema Srbija više vremena da sluša njegove komentare.

Jelena Milić, CEAS
BEZ MORALA I SAVESTI

Šešelj je politički klovn bez morala i savesti. On je, zajedno s Miloševićem, bio arhitekta najmračnijeg perioda Srba i Srbije. Ostaci tog zlikovačkog režima su i ubili premijera.

Boris Tadić, SDS
DOBRO DA JE ŠEŠELJ JEDINI

To se i očekivalo od Šešelja, ali zamislite sa čim bismo se suočavali da su zastupnici te ideje danas i Vučić i Nikolić, što je bio slučaj doskoro. Činjenica da danas o tome govori samo Šešelj dokaz je uspeha moje ideje političkog pomirenja.

Bojan Pajtić, DS 
ZVERSTVO

Zverstvo je najbolja reč za takvo ponašanje predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šešelj: Šarović nije otišao na grob zbog kiše i policije

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Mar.2015

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj rekao je danas da njegov zamenik Nemanja Šarović zbog kiše i, kako kaže, velikog prisustva policije, nije otišao na grob ubijenog premijera Zorana Ðinđića u Aleji velikana na Novom groblju..."Šarović je hteo da ide na groblje, ali nije poneo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.