Šešelj: Lepe medicinske sestre su moj lep

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jul.2015, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Lepe medicinske sestre su moj lep

Lider SRS Vojislav Šešelj, koji u svojoj kući u Batajnici trenutno prima treću turu hemioterapije, kaže da se oseća dobro i da su za to posebno zaslužne lepe medicinske sestre

- Novinari su mi dosadili jer svaki dan pitaju kako mi je. Sreća da su pored mene po čitav dan lepe medicinske sestre, koje mi daju terapiju. Pored njih ne može da mi bude loše - kaže Šešelj i dodaje da se oseća >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dobro i da normalno podnosi hemioterapiju.

Šešelj ističe i da se uskoro vraća u politiku, te da mu je, kako tvrdi, dosta priča o glupostima i tračevima.

- Odsad želim da govorim samo o ozbiljnim temama. Još dva dana primam lekove, onda ću malo da se odmorim, pa se vraćam u političku arenu - jasan je Šešelj.

Šef Šešeljevog lekarskog tima Milovan Bojić kaže da je zasad sve pod kontrolom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.