Šešelj: Lekarske nalaze ne dam ni Vučiću ni Hagu

Izvor: 011vodič.com, 01.Apr.2015, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Lekarske nalaze ne dam ni Vučiću ni Hagu

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je da lekarske nalaze o svom zdravstvenom stanju neće dostavljati Haškom tribunalu i vlastima u Srbiji.
– Članovima lekarskog konzilijuma zabranio sam da daju bilo kakve izveštaje vlastima u Srbiji i Haškom tribunalu o mom zdravstvenom stanju. Oni mogu da kažu novinarima sve što žele, ali vlastima u Srbiji i zvaničnicima Tribunala ništa, rekao je Šešelj.
Šešelj se nije složio sa ocenama da je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << zahtev za njegovo vraćanje u pritvor Haškog tribunala vid kažnjavanja Vlade Srbije zbog toga što neće da uvede sankcije Rusiji i planira sa njom zajedničke vojne vježbe ili zbog govora premijera Aleksandra Vučića povodom godišnjice NATO bombardovanja.
– Njemu je cilj da ja što pre izađem iz Srbije kako bi se obračunao sa Srpskom radikalnom strankom, rekao je Šešelj za beogradski dnevnik „Politika“.
Lider radikala ponovio je da neće dobrovoljno otići u Haški tribunal i da će vlasti u Srbiji morati da ga uhapse, te izrazio nadu da će njegovo eventualno hapšenje i deportovanje u Hag dovesti do pada naprednjačke Vlade.
– Od pre pet meseci, kada sam se vratio u zemlju, iz petnih žila se trudim da srušim režim Aleksandra Vučića. Na tome najviše radim, rekao je Šešelj.
The post Šešelj: Lekarske nalaze ne dam ni Vučiću ni Hagu appeared first on Politika.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.