Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jul.2017, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Dijalog o Kosovu je glupost

BEOGRAD - Lider SRS Vojislav Šešelj ocenio da je najava predsjednika Aleksandra Vučića o otvaranju društvenog dijaloga o Kosovu čista glupost.

"Ja sam dijalog o Kosovu završio. Šta ima više da se vodi dijalog", rekao je Šešelj agenciji Beta.

Lider radikala je dodao da Srbija treba da prekine briselske pregovore jer idu u korist Albanaca i da Rusija treba da bude "sila zaštitnica".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
"Ako je (Aleksandar) Vučić zamislio da Nobelovu nagradu za mir treba da deli sa (Hašimom) Tačijem, treba da razmisli šta će srpski narod o tome da misli", zaključio je Šešelj.

Šešelj je istakao da je dijalog o Kosovu i Metohiji "čista glupost" i da je on taj dijalog vodio još u djetinjstvu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Burna rasprava i pre dijaloga o Kosmetu

Izvor: Večernje novosti, 26.Jul.2017, 16:14

Polemika u javnosti otvorena čim su najavljeni razgovori o Kosovu i Metohiji VEĆ i sama najava predsednika Aleksandra Vučića da će otvoriti unutrašnji dijalog o KiM pokrenula je burnu raspravu u javnosti na tu temu. Podrška predlogu stigla je od vicepremijera Ivice Dačića...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.