SRS traži oslobađanje Šešelja

Izvor: BKTV News, 25.Okt.2014, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS traži oslobađanje Šešelja

Pristalice Srpske radikalne stranke (SRS) danas su protestovale ispred Kancelarije Haškog tribunala u Beogradu, zahtevajući hitno i bezuslovno puštanje Vojislava Šešelja na slobodu iz haškog zatvora.

Na protestu, koji je protekao bez incidenta, okupljeni su nosili stranačke zastave i Šešeljeve slike, kao i transparente sa natpisom „Zaustavite ubijanje >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Vojislava Šešelja“.
Funkcioner SRS Zoran Krasić rekao je Tanjugu da će radikali i narednih dana nastaviti sa protestima u drugim gradovima Srbije, kako bi skrenuli pažnju javnosti na teško zdravstveno stanje njihovog lidera.
On je dodao da je za sutra najavljen novi protest u Novom Sadu, a da predstavnici te stranke planiraju da u novembru organizuju protest i ispred sedišta Haškog tribunala.
Izvor: Tanjug
The post SRS traži oslobađanje Šešelja appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.