SRS : Oslobodite Šešelja

Izvor: Studio B, 25.Okt.2014, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS : Oslobodite Šešelja

Srpska radikalna stranka održala je danas ispred Kancelarije Haškog tribunala u Beogradu protest na kojem su funkcioneri SRS tražili hitno i bezuslovno puštanje na slobodu njihovog lidera Vojislava Šešelja.

Zamenik predsednika SRS Nemanja Šarović rekao je pred okupljenim članovima i simpatizerima stranke, da su oni tu da upozore da neće sedeti skrštenih ruku. 

Šarović je istakao da je Šešelj 12 godina u Haškom tribunalu, da je pet godia čekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << na početak suđenja, a da je pre tri godina okončan postupak protiv njega. 

"Da je Haški tribunal imao dokaze, Šešelj bi do sada već bio osuđen", rekao je Šarović.  Funkcioneri stranke Šarović, Vjerica Radeta, Nataša Jovanović, Zoran Krasić, Božidar Delić nosili su na čelu kolone transparent na kome je pisalo "Zaustavimo ubijanje Vojislava Šešelja".
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.