ŠEŠELJ NA VMA Šarović: Neviđena glupost! Da je Voja u Beogradu, zar bih ja sad bio na pijaci?!

Izvor: Kurir, 01.Nov.2014, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠEŠELJ NA VMA Šarović: Neviđena glupost! Da je Voja u Beogradu, zar bih ja sad bio na pijaci?!

BEOGRAD - Iako se pojavila informacija da se lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj nalazi na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, njegov zamenik Nemanja Šarović kaže da to nema veze sa istinom.

- To je neviđena glupost. Da je tako, zar mislite da bih ja sad bio na pijaci i da mi prvi ne bismo to objavili?! Čovek je u Hagu, tamo se još uvek nalazi tim naših lekara predvođen doktorom Milovanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Bojićem i oni se tek danas vraćaju u Srbiju. Po njihovom povratku ćemo imati više informacija o Vojinom zdravstvenom stanju - kaže Šarović za Kurir.

On dodaje da su srpski lekari od Tribunala dobili samo deo dokumentacije o Šešeljevom zdravstvenom stanju, a da se deo dokumenata, kako kaže, krije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.