Radikali blokirali dva novosadska mosta

Izvor: Blic, 24.Okt.2014, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali blokirali dva novosadska mosta

Povodom pogoršanja zdravstvenog stanja Vojislava Šešelja, Gradski odbor Srpske radikalne stranke Novi Sad, blokirao je danas na 20 minuta dva mosta na Dunavu. Most slobode i Varadinski most bili neprohodni za saobraćaj oko 17 sati.

Most slobode i Varadinski most bili neprohodni za saobraćaj oko 17 sati. Na transparentu razvučenom preko čitavog kolovoza pisalo je “Oslobodite Šešelja”. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

- Ovo je početak masovnih protesta koje će SRS organizovati širom Srbije sa jednim ciljem -oslobađanje Vojislava Šešelja. Ova blokada je upozorenje, danas su blokirana dva mosta, sutra će biti blokirana cela Srbija. Srpska radikalna stranka se neće umiriti do ispunjenja naših zahteva, a to je ukidanje pritvora, momentalno i bezuslovno puštanje Vojislava Šešelja na slobodu – izjavio je Đurađ Jakšić, predsednik GO SRS.

Pripadnici policije snimaće sutra učesnike protesta koji ispred kancelarije Haškog tribunala u Beogradu koji organizuje SRS.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, službenici tog Ministarstva snimaće i fotografisati učesnike skupa, a u skladu sa članom 69. stav 3. Zakona o policiji Republike Srbije.

SRS je najavila za sutra javni skup ispred kancelarije Haškog tribunala, u Ulici Jevrema Grujića 11 u Beogradu, kako bi se iskazao protest zbog neadekvatnog lečenja Vojislava Šešelja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.