Mirčić: Vlast čini sve da Šešelj ostane u Hagu

Izvor: Vesti-online.com, 11.Avg.2014, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirčić: Vlast čini sve da Šešelj ostane u Hagu

Potpredsednik Srpske radikalne stranke Milorad Mirčić tvrdi da vlast u Srbiji čini sve da lider radikala Vojislav Šešelj što duže ostane u pritvoru Haškog tribunala.

Vlast želi da bez mnogo buke prizna nezavisnost Kosova: Milorad Mirčić

 

Mirčić je rekao da vlast to radi da bi bez mnogo halabuke priznala samoproglašenu nezavisnost Kosova i Metohije, kao i da veliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zaduživanje ne bi prošlo tek tako da je Šešelj u Beogradu.

 

U ime SRS Mirčić je izrazio zabrinutost "sve većim distanciranjem" vlasti u Srbiji od Republike Srpske o mnogim pitanjima, posebno političke prirode.

 

"Plašimo se da se Srpska zbog toga u jednom trenutku ne nađe usamljena na vetrometini belosvetskih mutnih interesa", rekao je Mirčić na konferenciji za novinare.

 

On je istakao da će Šešelj izaći iz pritvora u Hagu, te da će svi koji su danas na vlasti morati da polože račune za Kosovo i Metohiju, dužničko ropstvi i Republiku Srpsku.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.