Ivanović: Ovaj Šešelj je istrošen, forsiranje kosovske nezavisnosti može dovesti novog!

Izvor: BKTV News, 23.Nov.2014, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Ovaj Šešelj je istrošen, forsiranje kosovske nezavisnosti može dovesti novog!

Lider Građanske inicijative SDP sa Kosova Oliver Ivanović ocenio je da forsiranje kosovske nezavisnosti može da destabilizuje Srbiju i da izazove da se pojavi „novi Šešelj“.

„Ovaj (Vojislav Šešelj) je istrošen, prošlo je njegovo vreme. Ali se u vremenu koje dolazi može pojaviti novi radikalni lider sa ekstremnim stavovima, koji će plivati na talasu frustracije srpskog naroda, koja nije smanjena već je samo gurnuta u stranu, potisnuta svakodnevnim problemima“, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << rekao je Ivanović u intervjuu iz pritvora, koji je dao za novosadski Dnevnik.
Dodao je da se videlo kako ta frustracija lako izlazi na površinu u slučaju incidenata na fudbalski utakmici Srbija – Albanija u Beogradu, kao i u slučaju premijera Albanije Edija Rame. „Na to Evropa mora ozbiljno da računa, jer stabilnost Zapadnog Balkana je njen interes isto koliko je i naš. A ta stabilnost se ne može ostvariti bez stabilnosti Srbije“, rekao je Ivanović. Oliver Ivanović je deset meseci u pritvoru na Kosovu, jer je osumnjičen da je 1999. godine počinio ratni zločin nad civilnim stanovništvom u Kosovskoj Mitrovici.
 
Izvor: beta.rs



The post Ivanović: Ovaj Šešelj je istrošen, forsiranje kosovske nezavisnosti može dovesti novog! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Ivanović: Opasno forsiranje nezavisnosti Kosova

Izvor: Večernje novosti, 23.Nov.2014

Lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović izjavio je da je Evropa, pod pritiskom SAD, olako ušla u priču o nezavisnosti Kosova, te da Evropa mora da shvati da tako olako forsiranje kosovske nezavisnosti itekako može da destabilizuje Srbiju i izrodi nekog novog (lidera radikala Vojislava) Šešelja....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.