Dačić: Odluka Haškog tribunala perfidna i skandalozna

Izvor: Blic, 30.Mar.2015, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Odluka Haškog tribunala perfidna i skandalozna

Odluka Haškog tribunala da se Vojislav Šešelj vrati u Hag perfidna i skandalozna i ugrožava stabilnost Srbije i čitavog regiona, navodi se u pisanoj izjavi Ivice Dačića, prvog potpredsednika Vlade Srbije i ministra spoljnih poslova.

- Republika Srbija ni jednim aktom nije bila upoznata ni sa odlukom o puštanju Vojislava Šešelja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a ni sada sa odlukom o njegovom povratku - kaže Dačić.

Prema njegovim rečima, Ministarstvo spoljnih poslova Srbije, niti bilo koji državni organ, do ovog trenutka nije dobilo zvanično obaveštenje Haškog tribunala o današnjoj odluci.

- Kada bude dobila zvanično obaveštenje, Vlada Republike Srbije će se u narednim danima izjasniti o daljim koracima - izjavio je šef srpske diplomatije.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DAČIĆ O ZAHTEVU TRIBUNALA: Odluka Haga je skandalozna i ugrožava stabilnost Srbije

Izvor: Kurir, 30.Mar.2015

Srbija nijednim aktom nije bila upoznata ni sa odlukom o puštanju Šešelja, a ni sada sa odlukom o njegovom povratku, naveo je ministar spoljnih poslova..BEOGRAD - Odluka Haškog tribunala da se Vojislav Šešelj vrati u Hag je perfidna, skandalozna i ugrožava stabilnost Srbije i čitavog regiona,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.