Izvor: HotSport.rs, 30.Maj.2016, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Stojković o Muslinu i Zvezdi

– Bio je iskren. Već je imao četiri golmana na raspolaganju, sve je po tom pitanju već bilo rešeno, tako da mi je predložio da potražim drugi klub. U tom trenutku, bilo je i najrealnije tako da učinim. Zvezda je imala Pešića, Ranđelovića, Kocića i još nekog golmana. Čak i da sam ostao, verovatno, ništa ne bi bilo kao što je sada. Bio sam najmlađi od golmana i teško bih pored svih njih dočekao šansu. Logično je bilo da odem negde da branim i kasnije se vratim. Napustio sam >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crvenu zvezdu u januaru i otišao u Zemun. Na kraju kako se sve izdešavalo u mojoj karijeri, to mi je bila usluga. Možda bih večno čekao šansu i na kraju ništa.

The post Vladimir Stojković o Muslinu i Zvezdi appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.