Izvor: HotSport.rs, 06.Okt.2015, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLADIMIR STOJKOVIĆ: U Elbasanu će da bude nereda… Biće jer ćemo pobediti Albaniju!

Reprezentativni golman Srbije, Vladimir Stojković, uveren je da će “Orlovi” uspeti da nadigraju reprezentaciju Albanije u predstojećem okrašaju kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, u duelu koji je na programu 8. oktbra u Elbasanu.

Čuvar mreže Makabija iz Haife ne strahuje od atmosfere na trbinama.
- Nisam uplašen za bezbednost, strah ne oseća niko od reprezentativaca Srbije. Ono >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << što se desilo u Beogradu je njihvo jaslo, niko od nas ne bi sigurno napravio incident, da nije bilo tog drona – rekao je  Stojković.
On je naveo da će Srbija pokušati da usptavi terensku nadmoć na neugodnom gostovanju.
- Idemo u Elbasan da igramo fudbal… A da li će oni izazvati ponovo prekid zavisi od rezultata. Siguran sam da hoće, jer ćemo mi pobediti. Svaki negativan rezultat izazvaće nešto što nije u domenu sporta – dodao je Stojković.
- Žargonski rečeno Albanci su prenapaljeni. Upravo tu vidim našu šansu. Ubeđen sam da možemo da pobedimo i izbrišemo sve što se desilo u Beogradu prošle godine – podvukao je Stojković, prenosi RTS.
The post VLADIMIR STOJKOVIĆ: U Elbasanu će da bude nereda… Biće jer ćemo pobediti Albaniju! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.